wij verkopen onze woning
Getuigenissen Vastgoed Verschueren opent deuren vastgoedverschueren.be.
Wij waren zeer tevreden over de uitleg die we verkregen bij de bezichtiging. Ook over de mogelijkheid om een 2de keer te bezichtigen op een laat tijdstip. Zeer tevreden over de service. Familie Buelens Van Vaerenbergh. Nooit van een vastgoed kantoor moeten hebben. Mooie praatjes, nette pakjes maar geen daden bij woorden voegen. Geheel vrijblijvend kwam men kijken en beloofde enkele dagen later terug te komen met enkele potentiële klanten uit hun klanten bestand. En ja hoor 4 dagen later stond ze daar met klanten die via hun op zoek waren naar een woning. Afspraken worden nageleefd, om de 3 weken verslag van de bezoeken en her contacten. Resultaat na 1 maand was onze woning verkocht. Correcte afhandeling: kortom een echte aanrader indien je je huis wil verkopen via een vastgoed makelaar.
huis kopen verkopen
Contacteer Agence De Ville.
Hilde De Roeck Beste Lesley en Sally, Nog eens van harte bedankt voor de snelle en degelijke afwerking van de verkoop van onze woning. En dat na één kijkdag, super geweldig zou Eddy Wally zeggen formidabel. Een professionele aanpak waar jullie echt trots mogen op zijn. De Rocker Urbain Stockman Monique We wensen uw hele team te bedanken voor de dynamische en professionele inzet, dat is pech voor de andere immokantoren; Hartelijk dank! Philippe en Pascale Liephout-Troussart. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info. Staat uw woning te koop of denk u eraan om eventueel uw woning te verkopen? Als vastgoedcoach begeleiden wij u om uw woning te verkopen aan de correct prijs!
woning verkopen met makelaar
Diensten OC Vastgoed.
Onze kantoren zijn 100% gericht op de verkoop van woningen, appartementen, gronden, commerciële gebouwen, opbrengstwoningen gelegen in Gent, Brugge en ruime omgeving. Marketing anno 2018. Wij zorgen voor een actieve verkoop en ondersteuning van uw woning. Onder meer professionele fotos en advertenties volgens de klassieke kanalen. Echter trekken wij alle registers open met marketing anno 2018. Via emailings, en social media zorgen wij voor nog meer visibiliteit van uw eigendom! 18 jaar expertise. 15% jaarlijkse groei. 11 ervaren medewerkers. 1500 tevreden klanten. 170 verkopen per jaar.
woning verkopen met makelaar
Huis te koop in Roeselare 320.000 IC161 Soldandset.be Zimmo. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Graag een seintje op voorhand zodat wij voldoende tijd voor jou kunnen voorzien. Wij verkopen onze woning via het biedplatform van soldandset.be, op die manier willen we iedereen een eerlijke kans geven om onze woning aan te kopen. Nadat je onze woning hebt bezocht kan je daar een bod uitbrengen.
woning kopen tips
Eigen Makelaar.
Nadat we zelf hadden geprobeerd onze woning te verkopen werden we gecontacteerd door Eigen Makelaar. Zij legden uit waarom onze woning nog niet verkocht was en hoe zij dit zouden aanpakken. We besloten om met hen samen te werken aangezien we via hun succesgarantie niets te verliezen hadden. Enkele weken later was onze woning al verkocht aan de vraagprijs! wij zijn dus heel tevreden over het volledige verloop en wensen het team van Eigen Makelaar hier voor te bedanken!
gratis schatting huis
Durmedal Wij verkopen onze woning.
Wij verkopen onze woning! Durmedal 3 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes. Wij verkopen onze woning! Durmedal 3 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes. Wij verkopen onze woning! Durmedal 3 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes.
gratis schatting huis
Wij verkopen onze woning Startpagina Facebook.
Te koop Appartementsgebouw 3 slaapkamers bewoonbare oppervlakte: 115 m2 WIJ VERKOPEN ONZE OPBRENGSTEIGENDOM te Antwerpen. Het gebouw bestaat uit een studio en twee kamers. Op het gelijkvloers bevindt zich de studio die voo dubbel glas 2 baden 2 gevels 2 toiletten. Wij verkopen onze woning.
huis kopen en verkopen
Om vastgoed te kopen in Spanje doet U best beroep op professioneel immokantoor Immo Debo te Vichte.
Iedereen kan u een woning in Spanje verkopen, maar voor een dergelijke belangrijke beslissing doet U toch best beroep op mensen met professionele ervaring. IMMO DEBO is zon bedrijf. Eerlijk advies en uitstekende dienstverlening, dat is waar Immo Debo voor staat. Wij begeleiden U ter plaatse en bezoeken de mooiste projecten op verschillende locaties. Onze verkoopster die er 10 jaar heeft gewoond is perfect 5-talig, is er vertrouwd met de ganse regio.
woning verkopen met makelaar
Diensten Immo Vercammen.
huis kopen en verkopen

Contacteer ons

Meer resultaten voor wij verkopen onze woning