wij verkopen onze woning
verkopen woning - Mijn auto verkopen?
Dus denkt u er aan om uw auto te verkopen? Denk dan aan Imexcars en verkoop uw auto gratis, betrouwbaar en snel zodat u al aan uw nieuwe auto kunt beginnen. Mijn auto verkopen. U wilt uw auto verkopen? Een betrouwbare auto opkoper vinden voor uw tweedehands auto is een moeilijke zaak.
woning
Uw woning of huis verkopen in regio Aalst? Verrassend Vastgoed Verrassend Vastgoed.
Stap voor stap uw huis verkopen. STAP 1 Afspraak bij u thuis. Als eerste stap maken we samen met u een afspraak bij u thuis. Hierbij wordt uw woning in kaart gebracht. Met afmetingsplannen en professionele foto's' brengen we uw huis in beeld. Een 360 video geeft u een digitale rondleiding van de woning. We zetten de troeven van uw pand in de verf en vullen dit aan met de nodige publicitaire informatie. Tegelijk wordt door een gedetailleerd schattingsverslag de waarde bepaald van uw huis. STAP 2 Adverteren. Alle informatie die we hebben verzameld verwerken we in de advertenties en op de informatiefiche die kandidaat-kopers mee krijgen tijdens een plaatsbezoek of een bezoek aan ons kantoor in Aalst. Via onze uitgebreide klantendatabase en Sociale Media zoals Facebook en advertenties via bijv. Google spreken wij daarnaast een specifieke doelgroep aan. Lees meer
huis kopen en verkopen
Durmedal Wij verkopen onze woning.
Wij verkopen onze woning! Kouterstraat 54 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes. Wij verkopen onze woning! Kouterstraat 54 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes. Wij verkopen onze woning! Kouterstraat 54 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes.
woning verkopen met makelaar
Top Vastgoed uw eigendom verkopen.
Alle gemaakte kosten voor de verkoop van uw woning zijn ten laste van TOP VASTGOED. Geen resultaat geen kosten, we zetten dan ook alles op alles om uw woning te verkopen. Enkel bij een succesvolle verkoop, bent u ons het overeengekomen commissieloon verschuldigd. Door het BIV en CIB erkend vastgoedmakelaar; u geniet volle zorgeloosheid door onze beroepsaansprakelijkheidsdekking en overlijdensdekking van de koper. Ons kostbaar advies is altijd gratis. Kennis van de mogelijke valkuilen, technische details en eventuele juridische problemen waar u als verkoper mee te maken kunt krijgen dankzij onze opleiding en ervaring. Kennis van de meest gunstige tarieven op de leningen en aannemersmarkt door dagelijks contact met kopers en verkopers. Wij helpen u om het scherpste woonkrediet of de meest voordelige stielman en materialen te bekomen.
huis kopen en verkopen
i-Moov Referenties.
Een huis verkopen is een emotioneel moment in een mensenleven. Alex en team i-Moov hebben ons op een eerlijke, aangename en geruststellende manier begeleid. Regelmatig contact, stand van zaken doorgeven en een goede zichtbaarheid waren voor ons de grootste troeven. Ons huis was binnen een korte termijn verkocht aan een betrouwbaar iemand die de woning kon waarderen en die ook de diensten van Alex en vastgoedkantoor i-Moov kon apprecieren voor een goed resultaat." Vastgoedkantoor i-Moov staat garant voor een snelle service." Meneer Van Rumbeke. Korte maar succesvolle samenwerking. Vriendelijk en correct. Graag wensen wij onze tevredenheid uit te drukken, over onze samenwerking met I-moov.
huis kopen verkopen
Getuigenissen, wat onze klanten over ons vertellen.
Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van Concept-Home. Lees' volledige getuigenis. Woning Verkocht Lovendegem. Bedrijfsgebouw Verkocht Mariakerke Gent. Toen we besloten de eigendom van onze overleden moeder te verkopen, organiseerden we een kleine rondvraag op zoek naar een geschikt immokantoor.
zelf huis verkopen
Getuigenissen Vastgoed Verschueren opent deuren vastgoedverschueren.be.
Wij waren zeer tevreden over de uitleg die we verkregen bij de bezichtiging. Ook over de mogelijkheid om een 2de keer te bezichtigen op een laat tijdstip. Zeer tevreden over de service. Familie Buelens Van Vaerenbergh. Nooit van een vastgoed kantoor moeten hebben. Mooie praatjes, nette pakjes maar geen daden bij woorden voegen. Geheel vrijblijvend kwam men kijken en beloofde enkele dagen later terug te komen met enkele potentiƫle klanten uit hun klanten bestand. En ja hoor 4 dagen later stond ze daar met klanten die via hun op zoek waren naar een woning. Afspraken worden nageleefd, om de 3 weken verslag van de bezoeken en her contacten. Resultaat na 1 maand was onze woning verkocht. Correcte afhandeling: kortom een echte aanrader indien je je huis wil verkopen via een vastgoed makelaar.
hoe een huis kopen
Dupont Vastgoed Verkoop.
Vervolgens begeleiden we potentieel geĆÆnteresseerden professioneel doorheen uw woning met als doel deze interesses te vertalen in een effectieve verkoop. STAP 3 De effectieve verkoop. Onze ambitie is uw eigendom vlot te verkopen aan de afgesproken prijs en aan een kandidaat die de nodige centen ter beschikking heeft. Wij zorgen hierbij voor.:
makelaar huis verkopen
U bent verkoper IMMOC2.
Je wilt je woning vanzelfsprekend niet verkopen aan een te lage prijs, maar vaak merken we dat de vraagprijs van een eigendom te hoog wordt ingeschat. Door gebrek aan interesse krijgt de woning dan de reputatie verbrand te zijn en op het einde van de rit riskeert het goed zelfs onder de marktwaarde verkocht te worden. Start daarom vanaf het begin met het instellen van een correcte vraagprijs. Geen eenvoudige oefening, maar het scheelt je achteraf! Onze makelaars helpen je bij het bepalen van de marktconforme waarde van jouw vastgoed.
Gratis schatting voor verkoop van uw huis, appartement of bouwgrond in Leopoldsburg, Heppen, Beringen en omgeving Dreamhome.
Wanneer wij uw woning schatten baseren wij ons op reeds behaalde verkoopscijfers en vergelijken we uw vraagprijs met andere woningen die recent in uw buurt verkocht zijn. Om tot een correcte prijsbepaling van uw woning te komen is het van groot belangrijk om objectieve gegevens te hanteren zoals: de ligging, totale bouwgrondoppervlakte, ouderdom, de staat van het huis, de graad van afwerking, het onderhoud en het aantal kamers.

Contacteer ons

Meer resultaten voor wij verkopen onze woning