wij verkopen onze woning
Snel en discreet Eigendom verkopen? Wij kopen. Direct afspraak en bod.
Huurmogelijkheden na verkoop woning. Toen wij een herenhuis erfden en deze eigendom in onverdeeldheid wilden verkopen, namen we contact op met Real Estate Match. Samen maakten we een afspraak waar we meteen een richtprijs kregen. Na ons akkoord een week later, konden we vrijwel direct tekenen bij onze notaris.
Immo Antwerpen nodig? Metropool Vastgoed.
Wil je verkopen? Een nieuwbouw of renovatieproject starten? We zijn graag je makelaar in al die zaken. Steeds met evenveel passie en professionalisme. Al onze makelaars zijn BIV en CIB gecertifieerd. Bovendien zijn we echte kenners van het vastgoedrecht en van de fiscale regels die op je transactie van toepassing zijn. Stel ons dus zeker alle vragen waar je mee worstelt. Je krijgt bij ons een snel en duidelijk antwoord. Je hebt tijdens je verkoopproces nood aan juiste informatie en een realistische schatting. Die vormen de beste basis voor een slimme verkoopstrategie. Met onze ervaring in de regio weten we altijd heel precies in te schatten hoeveel je pand waard is en met welke verkoopprijs je best naar de markt gaat. Tijdens de bezoeken van je kandidaat-kopers of huurders laten we niets aan het toeval over. Wij kennen je pand tot in de puntjes, weten precies welke troeven we in de verf moeten zetten en buigen de twijfel bij je potentiële koper of huurder bijna altijd om in een overtuigde ja. Met gefundeerde argumenten. Het EPC wordt steeds belangrijker voor de verkoop en verhuurwaarde van je woning.
Diensten Eveline Hoste Vastgoed.
wij stellen steeds alles in het werk om de verkoop van uw eigendom zo vlot mogelijk te realiseren! Onze unieke manier van verkopen zorgt ervoor dat je huis snel en aan de juiste prijs verkocht wordt zodat je zorgeloos naar je nieuwe woning kan verhuizen.
Wij verkopen uw vastgoed in regio Aalst, Asse, Merchtem en Opwijk Vastima.
Wij zijn heel tevreden over het werk dat je voor ons hebt gedaan.De verkoop van de woning is heel vlot verlopen en zijn u zeker dankbaar voor de goede aanpak voor de verkoop van onze woning. We raden u dan ook aan bij toekomstige verkopers om u aan te prijzen. De Kerpel Opwijk. Alle lof voor de aanpak, één week en mijn woning was verkocht. Een prachtige samenwerking en een degelijke opvolging, zeer correct! Vastima is een echte aanrader. Vraag een gesprek aan. Voorbeelden van verkocht vastgoed. Ik wil ook verkopen.
Durmedal Wij verkopen onze woning.
Wij verkopen onze woning! Kouterstraat 54 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes. Wij verkopen onze woning! Kouterstraat 54 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes. Wij verkopen onze woning! Kouterstraat 54 Waasmunster Contacteer ons: 0475/60 14 40 Ary Maes.
Verkoop Anders Huis Verkopen zonder commissie Makelaar.
VerkoopAnders biedt u professionele coaching en begeleiding aan één tiende van wat commissie u zou kosten. Sámen verkopen wij uw vastgoed razendsnel! Maak een afspraak. Hoeveel bespaar ik? Prijs van mijn pand. Enkele van onze panden. Niel-bij-As Unieke zonnige Villa met 16. Eksel Mooi gerenoveerde woning in een ru.
i-Moov Referenties.
Een huis verkopen is een emotioneel moment in een mensenleven. Alex en team i-Moov hebben ons op een eerlijke, aangename en geruststellende manier begeleid. Regelmatig contact, stand van zaken doorgeven en een goede zichtbaarheid waren voor ons de grootste troeven. Ons huis was binnen een korte termijn verkocht aan een betrouwbaar iemand die de woning kon waarderen en die ook de diensten van Alex en vastgoedkantoor i-Moov kon apprecieren voor een goed resultaat." Vastgoedkantoor i-Moov staat garant voor een snelle service." Meneer Van Rumbeke. Korte maar succesvolle samenwerking. Vriendelijk en correct. Graag wensen wij onze tevredenheid uit te drukken, over onze samenwerking met I-moov.
De diensten van jouw vastgoedspecialist Aendekerk Immo.
Terwijl wij alles in het werk stellen om je woning vlot te verkopen, zullen we je ook op de hoogte brengen van iedere stap die we nemen. Heb je toch nog vragen? Daarmee kan je steeds bij ons terecht. Heb je je hart verloren aan een woning? Klinkt goed, maar als je een bod beslist uit te brengen, kan je best niet alleen je hart volgen. Wij helpen je daarom graag om je keuze te onderbouwen door vanuit onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar naar de woning te kijken.
Vijf do's' en don'ts' bij de verkoop van je woning in het najaar.
Ga even van huis en laat een makelaar alles regelen. Dit kost misschien wat geld, maar je haalt dit er met gemak uit! Structura gaat 100% voor haar klanten! Wij streven naar een professionele en efficiënte samenwerking. Wil jij je woning laten verkopen door één van onze experts?

Contacteer ons

Resultaten voor wij verkopen onze woning