amerikaanse vlag 52 sterren
Amerikaanse vlag Het symbool van de Verenigde Staten!
Selecteer een pagina. Amerikaanse vlag Het symbool van de Verenigde Staten! 13 strepen en 50 sterren. De 1e officiële Amerikaanse vlag. Pledge of Allegiance. Print dit artikel. 13 strepen en 50 sterren. D e Amerikaanse vlag heeft 13 strepen en 50 sterren.
marketing
De Amerikaanse vlag: symbool van Amerika Kunst en Cultuur: Geschiedenis.
De nationale vlag van de Verenigde Staten heeft dertien rode en witte strepen. In de linker bovenhoek staat een blauwe rechthoek met vijftig sterren. De strepen staan voor de 13 Amerikaanse kolonies en de sterren geven de vijftig Amerikaanse staten aan.
Herrmansch
Vlag van de Verenigde Staten Wikipedia.
Betsy Ross is volgens de overlevering degene die de eerste Amerikaanse vlag heeft genaaid. Aangezien er in de resolutie van 1777 geen specifieke opmaak voor de sterren was vastgelegd, werden de sterren op een verschillende wijze in het kanton geplaatst.
Verenigde Staten van Amerika Memory Alpha FANDOM powered by Wikia.
In de Star Trek: The Next Generation aflevering" The Royale" geeft Data aan dat de Amerikaanse vlag met 52 sterren duidt op het feit dat het wrak van de Charybdis van ergens tussen 2033 en 2079 moet zijn. Voormalige landen op Aarde.
Amerikaanse vlag 50 sterren-150 cm x 90 cm Catawiki.
Mooie oude Amerikaanse vlag uit de jaren 50 met gestikte rood en witte banen. Het blauwe veld heeft 50 gedrukte sterren. Broeking rand van de vlag aan de paal kant heeft 2 messing ogen. gemaakt door Annin, Flagmakers to the World since 1847.
vragen over de amerikaanse vlag AllesAmerika.com Forum.
Bericht door michelle1985 13 apr 2005, 2224.: Ik heb op school in Amerika ook een keer een werkstuk gemaakt over de Amerikaanse vlag, ik kan zo wel wat dingen vertellen, maar als ik jou was zou ik eerst op internet even gaan zoeken, er is heel veel over te vinden. Ik heb t net even bij google ingetikt, dan kom je onder andere bij de website van het Smithsonia National museum of American history, hier staat the" story of the flag" en een aantal andere dingen. Als je nog vragen hebt, kun je ze hier natuurlijk stellen, maar er is heel veel informatie die je net zo goed zelf even kan opzoeken Omhoog. Bericht door ppil 14 apr 2005, 0723.: Nog 1 ding over de sterren. op het begin was er een rondje van sterren, zoals bij de europese vlag, die vlag bevatte toen geloof ik 7 strepen. 200 jaar later, toen californie, texas e.d. erbij kwamen, maakten de amerikanen 52 sterren, de strepen staan nog steeds voor de eerste sterrem.
Vlag van de Verenigde Staten Wikikids.
Deze vlag zag er niet veel anders uit dan de oude vlag. De nieuwe vlag had geen Brits Kruis, maar had 13 sterren die in een cirkel stonden. De 13 sterren stonden voor de 13 staten die er op dat moment waren.
Ontwerper vlag VS overleden Focus on America.
Veel mensen hebben op de lagere school geleerd of denken dat de Amerikaanse vlag 52 of zelfs 53 sterren telt. Men denkt dat er 50 staten op het vaste land zijn en plus Hawaï en Alaska maakt 52 staten. En ook niet 53, wat dan werd toegekend aan het District of Columbia.

Contacteer ons

Op zoek naar amerikaanse vlag 52 sterren?