onze woning 110 morgen
Bouwvereniging Onze Woning verhuurmakelaar.
Minervaplein 1, 3054 SK Rotterdam. Bouwvereniging Onze Woning BVOW is een zelfbewuste, no-nonsense woningcorporatie die 1.500 woningen verhuurt in Rotterdam, 110-Morgen. Daarnaast beheert BVOW de levensloopbestendige woningen van Humanitas. 55 Een deel van onze woningen verhuren wij in de vrije sector.
lenen
Onze Woning BVOW In Mijn Buurt.
Wij richten ons primair op huishoudens met de lagere inkomens. Binnen onze mogelijkheden zetten we het volkshuisvestelijk vermogen maximaal in om betaalbare woningen aan deze doelgroep te verhuren. We zetten in op doorstroming van financieel sterkere huishoudens naar een koopwoning of een woning in de vrije sector en van kleine huishoudens in grote woningen naar een appartement.
LED strips
Bouwvereniging Onze Woning Startpagina Facebook.
13 mei 2013. Zaterdag 18 mei om 13.30 uur zullen de besturen van Vereniging Stedebouwkundig Wijkbehoud en Bouwvereniging Onze Woning, de bewoners van dit portiek en enkele genodigden aanwezig zijn bij de bevestiging van een VSW-schildje aan de gevel van het portiek Cassandrastraat 25/35.
werfdoeken
Woning huren in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek Ben Housing.
Ons werk is pas gedaan als u een passende woning heeft gevonden om te gaan huren bij Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek! Bekijk ook gerust de meningen van onze vorige klanten op onze website! Schrijf u daarom snel in en vind uw ideale woning!
Onze Woning BVOW.
In Mijn Buurt. Raad van Toezicht. BOUWVERENIGING ONZE WONING. 3054 SK ROTTERDAM. 3005 DA ROTTERDAM. KvK Rotterdam 24107608. Ma Vr: 8.30 12.30. In de middag op afspraak. 010 422 80 60. Ma Vr: 8.30 12.30. Voor algemene huurderszaken info@bvow.nl en reparatieverzoeken klachten@bvow.nl.
110-Morgen Bewoners! Hillegersberg-Schiebroek.
Ook hier spelen vrijwilligers de hoofdrol. Daarnaast onderhoudt bewonersorganisatie 110-Morgen goede contacten met Onze Woning en de Belbus en faciliteert spreekuren van Opzoomeren, WMO Platform en een gratis advocaat en biedt gelegenheid tot vergaderen van het Huurdersplatform, VVEs en ZZPRO.
Onze Woning BVOW Home.
Dat doen we vanuit ons kantoor midden in de wijk, aan het Minervaplein. Op onze website vindt u antwoorden op veel vragen. Ook kunt u met ons communiceren via deze website. Waar wilt u wonen? Strategische koers BVOW 15-'18.' BOUWVERENIGING ONZE WONING.

Contacteer ons

Resultaten voor onze woning 110 morgen