onze woning 110 morgen
Home Energielabel. Page 1 Copy. MilieuCentraal_Logo. Page 1. Page 1. Page 1 Copy. Page 1. Page 1 Copy. Page 1 Copy. MCAuto. MilieuCentraal_Logo.
Energielabels maken het je makkelijk om te kiezen Lees meer. Het energielabel van je woning laat onder meer zien hoe goed jouw huis geïsoleerd is. Alles over dit energielabel bij kopen, verkopen en huren van je woning. Naar energielabel woningen Energielabel apparaten.
Informatie over eigendom en gebruik vastgoed en ruimte Kadaster.nl.
U kunt de WOZ-waarde van uw woning inzien via het WOZ-waardeloket. Meer informatie leest u op de pagina WOZ-waarde. Hebt u vragen over erfpacht of wilt u kijken of er erfpacht op een perceel rust? Algemene informatie over wat erfpacht is, kunt u vinden op onze pagina Wat is erfpacht.
Geluidshinder buren JuridischForum.be.
De woning van de buren met het geluidsprobleem staat hier zo'n' 6 jaar, de andere buren 4 jaar en onze woning een kleine 3 jaar, dus ze zijn niet samen opgetrokken. Ter verduidelijking, van de buren rechts hebben wij echt nog niets gehoord, ze hebben er nochtans een hond en 3 kinderen.:
Gerrit Spronkersflat Humanitas.
Het waren de eerste woningen van dit type in ons land. De Gerrit Spronkersflat ligt in de wijk Honderd en Tien Morgen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De flat is genoemd naar de toenmalige voorzitter van Bouwvereniging Onze Woning, eigenaar van de flat.
Residentie Clarenhof Nieuwpoort Senior Homes.
Een kerk, een klooster en een voormalig oude bewaarschool worden omgevormd tot 110 volwaardige assisistentiewoningen met een knipoog naar het verleden, waar u nostalgische herinneringen zal ontdekken! Huur of koop uw appartement voor opening. en verzeker u van een zorgeloze toekomst. Een afspraak inplannen. De residentie uit de doeken. Een prachtige residentie met respect voor de geschiedenis. De appartementen in residentie Clarenhof zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 55m en 120m. Bovendien heeft elke flat een eigen kelderberging op 1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking. Fitness, wellness kapsalon ter plaatse.: De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie.
Huurwoningen Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek Huis en appartement huren Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek.
Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Rotterdam.
Nijmegen 2019 met Foto's: Top 20 plekken om te verblijven in Nijmegen Vakantiewoningen Airbnb Nijmegen, Gelderland, Nederland: bb nijmegen vakantiehuis huren nijmegen.
Tientallen Hillegersbergenaren moeten hun huis uit RTV Rijnmond.
Bewoners van 48 woningen in de Orionstraat in Hillegersberg moeten de komende tijd twee weken lang hun huis uit. Dat hebben de Rotterdammers woensdag te horen gekregen van bouwvereniging Onze Woning. De brandveiligheid van de flatgebouwen is niet in orde.
Assistentiewoningen Dilbeek.
U huurt er een individuele woning en woont er zelfstandig, deze woning heeft minstens een leefruimte, keuken, slaapkamer, toilet en badkamer. De woning is aangepast en veilig: er zijn nauwelijks trappen, er is een oproepsysteem om hulp in te roepen., U kan ook beroep doen op gemeenschappelijke diensten, zoals schoonmaakhulp, warme maaltijden of thuisverpleging. In gemeenschappelijke ruimtes kan u de andere bewoners ontmoeten. Aan het seniorencentrum Breugheldal zijn 110 assistentiewoningen verbonden, deze zijn opgesplitst in 4 gebouwen.:

Contacteer ons

Op zoek naar onze woning 110 morgen?