onze woning
Aanbod Wij Verkopen Onze Woning.
3 135 m. IN OPTIE Recreatiegrond te Hulshout. Genieten tijdens het weekend in het groen. VERKOCHT Bel-étage te Hemiksem. Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code. Tel: 0476 046 460. Wij Verkopen Onze Woning.
woning zoeken
5 slimme toepassingen voor je woning: hoe ver durf jij gaan? Domotica en videofonie Livios.
Praten met zoekrobots, koelkasten die aangeven dat je boter op is, zonwering die zichzelf activeert wanneer de zon je woning binnen schijnt, Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe slimme woonoplossingen inspelen op onze wensen en noden, zonder dat wij ook maar iéts hoeven te doen.
woning bouwen prijs
Onze Woning, Antwerpen Inventaris Bouwkundig Erfgoed Inventaris Onroerend Erfgoed.
Vanaf 1931 werd ook de stad Antwerpen aandeelhouder van de huisvestingsmaatschappij. In 2008 fusioneerde Onze Woning samen met Huisvesting Antwerpen, Perisfeer en De Goede Woning tot sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen, waarbij Perisfeer optrad als de overnemende instantie. Onze Woning verhuurde op dat moment zon 4.600 woningen.
Eerste woning kopen
Onze Woning BVOW.
Vrijdag 3, 10 en 17 augustus 2018 Zomervakantie. Maandag 24 december 2018, dinsdag 25 december 2018 en woensdag 26 december 2018 1e en 2e Kerstdag. Maandag 31 december 2018 Oudjaarsdag. Dinsdag 1 januari 2019 Nieuwjaarsdag. BOUWVERENIGING ONZE WONING. 3054 SK ROTTERDAM.
simulatie lening
Woonhaven Antwerpen Sociale woningen huren in Antwerpen.
Een woning huren. Een woning kopen. Ik huur een woning. Renovatie van je gebouw. Benieuwd naar de toekomst van de Arenawijk? Ontdek de nieuwe Wonen Weten. Nieuwe openingsuren vanaf 1 januari 2018! Woonhaven Antwerpen biedt huurders een kwalitatieve en betaalbare woning aan in een aangename omgeving met aandacht voor duurzaamheid en architectuur. Zij creëert een woonmix met respect voor herkomst, overtuiging en sociale achtergrond van de bewoners. Komende vrijdag gesloten. 03 09 18. 19 07 18. 29 06 18. Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
gps tracking
Onze Woning BVOW Home.
Dat doen we vanuit ons kantoor midden in de wijk, aan het Minervaplein. Op onze website vindt u antwoorden op veel vragen. Ook kunt u met ons communiceren via deze website. Waar wilt u wonen? Strategische koers BVOW 15-'18.' BOUWVERENIGING ONZE WONING.
sleutel op de deur
Noodwoningen.
Onze woning was door een brand tijdelijk onbewoonbaar verklaard. Voor een tijdje konden we terecht in een noodwoning van het OCMW. Een medewerker van het OCMW hielp ons ook meteen om een nieuwe verblijfplaats te vinden tot onze woning helemaal hersteld is.
Woning renoveren? Peter en Amélie kozen voor BENOveren Eandis.
Wegwijs in energie. Door te BENOveren is onze woning klaar voor de toekomst. Door te BENOveren is onze woning klaar voor de toekomst. Peter en Amélie uit Erembodegem toverden een huis uit de jaren zeventig op anderhalf jaar tijd om tot een comfortabele en energiezuinige gezinswoning.
Gazet Van Antwerpen publiceert artikel over onze woning. Gazet Van Antwerpen publiceert artikel over onze woning POPP-AERT Architecten.
Gazet Van Antwerpen publiceert artikel over onze woning. Geen categorie / 23 Sep 2016 / Nathalie Poppe. We verschenen vandaag 23/09/2016 met onze woning in de Gazet van Antwerpen editie Zuid. Naar aanleiding van Mijn Huis Mijn Architect werden we uitgebreid geïnterviewd.

Contacteer ons

Meer resultaten voor onze woning