onze woning
Onze woningen.
Woningen in opbouw en/of op planning. Te koop bestaande woningen. Te koop nieuwbouw kavels. Recent afgewerkte koopwoningen. U vindt hieronder ons huidig huuraanbod, woningen die we momenteel aan het bouwen zijn en nieuwbouw woningen die we verkopen. Woningen in opbouw en/of op planning.
woning bouwen
Bouwvereniging Onze Woning verhuurmakelaar.
Bouwvereniging Onze Woning BVOW is een zelfbewuste, no-nonsense woningcorporatie die 1.500 woningen verhuurt in Rotterdam, 110-Morgen. Daarnaast beheert BVOW de levensloopbestendige woningen van Humanitas. 55 Een deel van onze woningen verhuren wij in de vrije sector. Bent u op zoek naar een vrije sector woning?
woning zoeken
Kijkwoningen Livingwood houtskeletbouw.
De aanpak van Livingwood en no nonsens strategie werkt. Wij danken jullie voor het gepresteerde werk met de bouw van onze woning, waar we trots op zijn en waar we hopelijk de beste jaren nog mogen doorbrengen. We wonen nu sinds 6 maanden in onze woning en zouden zo opnieuw voor houtskelet en Livingwood kiezen.
sleutel op de deur
Gazet Van Antwerpen publiceert artikel over onze woning. Gazet Van Antwerpen publiceert artikel over onze woning POPP-AERT Architecten.
Gazet Van Antwerpen publiceert artikel over onze woning. Geen categorie / 23 Sep 2016 / Nathalie Poppe. We verschenen vandaag 23/09/2016 met onze woning in de Gazet van Antwerpen editie Zuid. Naar aanleiding van Mijn Huis Mijn Architect werden we uitgebreid geïnterviewd.
Eerste woning kopen
Aanbod Wij Verkopen Onze Woning.
3 135 m. IN OPTIE Recreatiegrond te Hulshout. Genieten tijdens het weekend in het groen. VERKOCHT Bel-étage te Hemiksem. Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code. Tel: 0476 046 460. Wij Verkopen Onze Woning.
Eindelijk kunnen we onze woning verwarmd krijgen Lierde Het Nieuwsblad.
Eindelijk kunnen we onze woning verwarmd krijgen. Bewoners tevreden met renovatie huurhuizen door huisvestingsmaatschappij. 10/03/2016 om 0300: door ERIC DE PESSEMIER. Adjunct-directeur SHM Steven Hutse licht de renovatiewerken toe aan burgemeester Jurgen Soetens, huurders José en Rita De Geeter-Tuypens, en schepen Katelijne Scheirlinckx.
Onze Woning BVOW Contact.
Hebt u nog een vraag aan één van onze medewerkers en is het antwoord op onze website niet te vinden? Stel dan uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid van BVOW. BOUWVERENIGING ONZE WONING. 3054 SK ROTTERDAM.
Onze Woning BVOW Home.
Dat doen we vanuit ons kantoor midden in de wijk, aan het Minervaplein. Op onze website vindt u antwoorden op veel vragen. Ook kunt u met ons communiceren via deze website. Waar wilt u wonen? Strategische koers BVOW 15-'18.' BOUWVERENIGING ONZE WONING.
Woonhaven Antwerpen Sociale woningen huren in Antwerpen.
Een woning huren. Een woning kopen. Ik huur een woning. Renovatie van je gebouw. Benieuwd naar de toekomst van de Arenawijk? Ontdek de nieuwe Wonen Weten. Nieuwe openingsuren vanaf 1 januari 2018! Woonhaven Antwerpen biedt huurders een kwalitatieve en betaalbare woning aan in een aangename omgeving met aandacht voor duurzaamheid en architectuur. Zij creëert een woonmix met respect voor herkomst, overtuiging en sociale achtergrond van de bewoners. 19 07 18. 29 06 18. Steven Wouters verlaat Woonhaven Antwerpen. 30 05 18. Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Zoeken naar onze woning