onze woning
De ideale woning.
09.06.17 lees meer. Kluswoningen te koop via erfpacht met renovatieplicht. 09.06.17 lees meer. De Ideale Woning ondertekent de Green Deal Gedeelde Mobiliteit. 30.03.17 lees meer. Nieuwsbrief lente 2017. 15.03.17 lees meer. raad van bestuur. contacteer onze diensten. contacteer dienst inschrijvingen.
https://www.seopageoptimizer.vlaanderen/nl/default/2008288/SEO.aspx
Onze Woning, Antwerpen Inventaris Bouwkundig Erfgoed Inventaris Onroerend Erfgoed.
Vanaf 1931 werd ook de stad Antwerpen aandeelhouder van de huisvestingsmaatschappij. In 2008 fusioneerde Onze Woning samen met Huisvesting Antwerpen, Perisfeer en De Goede Woning tot sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen, waarbij Perisfeer optrad als de overnemende instantie. Onze Woning verhuurde op dat moment zon 4.600 woningen.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Wij Verkopen Onze Woning met onze persoonlijke coach.
Mijn return is nu verzekerd dankzij de top-service en goede huurders. Wij kochten een appartement voor we begonnen met de verkoop van onze woning. Dat bezorgde wel wat bezorgdheden, maar met dank aan het Wij Verkopen Onze Woning-team werd onze woning.
datingsite tinder
Woonhaven Antwerpen Sociale woningen huren in Antwerpen.
Een woning huren. Een woning kopen. Ik huur een woning. Renovatie van je gebouw. Lees de nieuwe Wonen Weten hier! Nieuwe openingsuren vanaf 1 januari 2018! Woonhaven Antwerpen biedt huurders een kwalitatieve en betaalbare woning aan in een aangename omgeving met aandacht voor duurzaamheid en architectuur. Zij creƫert een woonmix met respect voor herkomst, overtuiging en sociale achtergrond van de bewoners. Woonhaven bouwt energiezuinig erfgoed op het Kiel. 20 04 18. We helpen je zo goed mogelijk. 28 02 18. 07 02 18. Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
woning bouwen
Burgerlijke ongehoorzaamheid bij Onze Woning Antwerpen De Standaard.
Ze, eist dat we deze asielzoekers toch een woning geven, zegt Monica. Ze, eist dat we deze asielzoekers toch een woning geven, zegt Monica De Coninck SP.A, voorzitter van Onze Woning. De raad van bestuur verzet zich daartegen en heeft haar houding toegelicht in een brief aan alle OCMW's' die een kandidaat-huurder naar Antwerpen stuurden.
Compagnons11 Onze Woning.
Onze tuin biedt een vredige verpozing in het centrum van de stad: er is een houten terras met een kleine vijver. De tuin die hoofdzakelijk met groene en witte planten versierd is, wordt extra in de verf gezet door een metalen structuur die een hellende kubus voorstelt.
Onze Woning BVOW Home.
Dat doen we vanuit ons kantoor midden in de wijk, aan het Minervaplein. Op onze website vindt u antwoorden op veel vragen. Ook kunt u met ons communiceren via deze website. Waar wilt u wonen? Strategische koers BVOW 15-'18.' BOUWVERENIGING ONZE WONING.
Technische dienst Woonhaven Antwerpen.
Ook bij de dienst woningbeheer vind je technische teams. Ik wil huren / kopen. Een woning huren. Een woning kopen. Ik huur een woning. Renovatie van je gebouw. Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Patrimonium overzicht De ideale woning.
contacteer onze diensten. contacteer dienst inschrijvingen. contacteer sociale dienst. contacteer dienst leefbaarheid. contacteer technische dienst. contacteer dienst projecten. ik wil huren. wat is een kluswoning? kopen via erfpacht. vaak gestelde vragen. Disclaimer De Ideale Woning Diksmuidelaan 276, 2600 Berchem T 03 320 29 70 F 03 366 08 57 email LCP nv.

Contacteer ons

Resultaten voor onze woning