onze woning
Onze Woning, Antwerpen Inventaris Bouwkundig Erfgoed Inventaris Onroerend Erfgoed.
Vanaf 1931 werd ook de stad Antwerpen aandeelhouder van de huisvestingsmaatschappij. In 2008 fusioneerde Onze Woning samen met Huisvesting Antwerpen, Perisfeer en De Goede Woning tot sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen, waarbij Perisfeer optrad als de overnemende instantie. Onze Woning verhuurde op dat moment zon 4.600 woningen.
woning bouwen
Wij verkochten onze woning met Cannoodt Cannoodt.
wij verkochten onze woning met cannoodt. Wij verkochten onze woning met Cannoodt. Wij verkochten onze woning met Cannoodt. Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in met al uw zoekcriteria., wij houden u op de hoogte van nieuwe panden via mail.
persoonlijke lening
De ideale woning.
09.06.17 lees meer. Kluswoningen te koop via erfpacht met renovatieplicht. 09.06.17 lees meer. De Ideale Woning ondertekent de Green Deal Gedeelde Mobiliteit. 30.03.17 lees meer. Nieuwsbrief lente 2017. 15.03.17 lees meer. raad van bestuur. contacteer onze diensten. contacteer dienst inschrijvingen.
openingszinnen tinder
Bouwvereniging Onze Woning verhuurmakelaar.
Bouwvereniging Onze Woning BVOW is een zelfbewuste, no-nonsense woningcorporatie die 1.500 woningen verhuurt in Rotterdam, 110-Morgen. Daarnaast beheert BVOW de levensloopbestendige woningen van Humanitas. 55 Een deel van onze woningen verhuren wij in de vrije sector. Bent u op zoek naar een vrije sector woning?
Onze Woning Antwerpen architektenburo.
Woonhaven Antwerpen Sociale woningen huren in Antwerpen.
Een woning huren. Een woning kopen. Ik huur een woning. Renovatie van je gebouw. Lees de nieuwe Wonen Weten hier! Nieuwe openingsuren vanaf 1 januari 2018! Woonhaven Antwerpen biedt huurders een kwalitatieve en betaalbare woning aan in een aangename omgeving met aandacht voor duurzaamheid en architectuur. Zij creƫert een woonmix met respect voor herkomst, overtuiging en sociale achtergrond van de bewoners. 29 06 18. Steven Wouters verlaat Woonhaven Antwerpen. 30 05 18. Woonhaven bouwt energiezuinig erfgoed op het Kiel. 20 04 18. Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Onze woningen.
Ik sta op de wachtlijst. Wat zijn de voorrangsregels? Ik krijg een woning. Veel gestelde vragen. Ik huur een woning. Mijn huurcontract en huurprijs. Veel gestelde vragen. Ik wil kopen. Missie visie en waarden. Raad van bestuur. Jaar en werkingsverslagen.
Patrimonium overzicht De ideale woning.
contacteer onze diensten. contacteer dienst inschrijvingen. contacteer sociale dienst. contacteer dienst leefbaarheid. contacteer technische dienst. contacteer dienst projecten. ik wil huren. wat is een kluswoning? kopen via erfpacht. vaak gestelde vragen. Disclaimer De Ideale Woning Diksmuidelaan 276, 2600 Berchem T 03 320 29 70 F 03 366 08 57 email LCP nv.

Contacteer ons

Meer resultaten voor onze woning