Bouwvereniging Onze Woning
Bouwvereniging Onze Woning verhuurmakelaar.
Verhuren in Rotterdam. Bouwvereniging Onze Woning, woningverhuur in Rotterdam en omgeving. Minervaplein 1, 3054 SK Rotterdam. Bouwvereniging Onze Woning BVOW is een zelfbewuste, no-nonsense woningcorporatie die 1.500 woningen verhuurt in Rotterdam, 110-Morgen. Daarnaast beheert BVOW de levensloopbestendige woningen van Humanitas.
lening
Bouwvereniging Onze Woning in Rotterdam Woningbouw Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Bouwvereniging Onze Woning Rotterdam. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Bouwvereniging Onze Woning in Rotterdam. Gerelateerde bedrijven Bouwvereniging Onze Woning Rotterdam.
auto verkopen
Bouwvereniging Onze Woning kiest voor Feenstra.
Bouwvereniging Onze Woning is een zelfbewuste, no-nonsense woningcorporatie die een kleine 1.500 woningen verhuurt in Rotterdam. Onder het motto BVOW geeft inhoud aan wonen zorgen ze ervoor dat alle bewoners prettig kunnen wonen in een passende, kwalitatief goede en duurzame woning in een leefbare en veilige omgeving.
openingszinnen tinder
Bouwvereniging Onze" Woning" Rotterdam Oozo.nl.
Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24107608 en is gelegen in Hillegersberg-Noord in de gemeente Rotterdam. Bij Bouwvereniging Onze" Woning" zijn tussen de 6 en 10 personen werkzaam. Bekijk alle nieuwe bedrijven in Hillegersberg-Noord.
Bouwvereniging Onze" Woning" Rotterdam.
Activiteiten Bouwvereniging Onze" Woning.: De activiteiten van Bouwvereniging Onze" Woning" vinden onder andere plaats in de branche: Verhuur van onroerend goed niet van woonruimte. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Verhuur van en handel in onroerend goed en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Verhuur van en handel in onroerend goed, subcategorie Verhuur van onroerend goed.
Onze Woning BVOW Home.
Dat doen we vanuit ons kantoor midden in de wijk, aan het Minervaplein. Op onze website vindt u antwoorden op veel vragen. Ook kunt u met ons communiceren via deze website. Waar wilt u wonen? Strategische koers BVOW 15-'18.' BOUWVERENIGING ONZE WONING.

Contacteer ons

Zoeken naar Bouwvereniging Onze Woning